Menu

Hallo allemaal,hier dan een berichtje uit Creston Canada.Deze reunie brengt je even weer terug naar onze jeugd,Het was goed vertoeven daar op de Sint Walfridus lagere school..Ik heb werkelijk alleen maar leuke herinneringen daar.Het voelde veilig en onbevangen.Als ik zo schrijf denk ik aan Frans en Kees De Bont,Marielle,de meisjes van Arends,Lydia,Conny,Karin,Jose,Bert Kauw,de jongens van Stolwijk,de meisjes van De Lange,de buren van Poel,Jan,Wim,Jose en Connie,Willy en Atti Bos,de nieuwkomers van Braspenning en Wesselius en de vier jongens van Jurna en ga zo nog maar een tijdje door.Ik zal er heus wel een paar vergeten zijn waar ik heel goed bevriend mee was.Ik heb in een klas gezeten waar alleen maar meisjes in zaten.Toch ben ik als vrijgezel door het leven gegaan,"Where did it go wrong"?Haha.Er zijn zo van die lollige momenten die me zo te binnen schieten zoals die dag dat een zekere slagerszoon een geslachtsdeel van een stier mee naar school bracht.Of als de tandarts recht voor het schoolplein geparkeerd stond voor maar liefst een halve week,haha, slecht idee, als je er nu bij stil staat,haha.Of als meneer Assen jarig was,kregen we allemaal wat zoets gedurende die dag.Ook de goede lieve herinneringen met Juffrouw Veerkamp,Juf Ravelli, en zeker meneer Goossen.Of als je op school aan kwam op een koude dag met koude tenen en dan stonden die jongens van Jurna daarop en deed het nog meer pijn...haha.Zelfs de sportdagen,Pasen,Sinterklaasfeest geeft goede gevoelens.Ja, ik kan alleen maar zeggen dat het een mooi gedeelte van mijn jeugd was en het heeft ons allemaal toen wel al een beetje gevormd zoals we later door het leven gingen.Eigenlijk een hele belangrijke periode.Om bij jullie allemaal te zijn die dag,zover zal het waarschijnlijk niet komen,maar ik hoop natuurlijk van harte dat jullie met zijn allen er iets heel leuks en onvergetelijks van gaan maken.Heel veel liefs en vriendelijke groet van Sjaak Philipsen.

Sjaak Philipsen
op 17-04-2022

Vergissing: op 9 april hebben wij een familiereünie. Ik bedoel natuurlijk tot 21 mei.

Rene Bodewes
op 07-04-2022

Ik heb altijd met veel plezier, 6 jaar lang tot 1962, op deze school gezeten en er veel leuke herinneringen aan overgehouden. Het is dan ook hartstikke mooi dat er weer een reünie gehouden wordt. Met dank aan degenen die dit organiseren. Gelukkig kan de reünie nu wel weer doorgaan en verheug met erop. En hopelijk veel oude bekenden te kunnen ontmoeten. Tot 9 april.

Rene Bodewes
op 30-03-2022

Wat fijn dat de reünie nu wel door kan gaan! De datum stond al onder ‘gereserveerd’ op de kalender, toen er bij ons nog een uitnodiging voor een feest op 21 mei op de mat viel. Een, ook door corona uitgesteld, huwelijksfeest in de Randstad. Ik was heel erg graag ook naar Bedum gekomen maar dat gaat jammer genoeg niet lukken. Ik wens iedereen een geweldige reünie toe. Hartelijke groet vanuit Ootmarsum, Lia Alting

Lia Alting (oud-medewerker)
op 23-03-2022

Wat leuk om te zien dat er al zoveel inschrijvingen zijn. Tip, er zit ook een knop bij de mail van de inschrijving waarmee je anderen kunt vertellen dat je naar deze reünie gaat. Stuur deze naar je oude klasgenoten, zo bereiken we nog veel meer mensen!

Janet
op 22-03-2022