Op dit moment zijn er 364 inschrijvingen voor de reünie.

Het laatste nieuws vind je hier.

Jubileumboek 100 jaar Sint Walfridusschool

Speciaal ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Sint Walfridusschool heeft Gerard Galema een mooi jubileumboek geschreven over 100 jaar Sint Walfridusschool. Gerard Galema is prominent lid van de Historische Vereniging Bedum en tevens archivaris van de katholieke kerk in Bedum. Op vrijdag 4 juni 2021 vierden de kinderen van de Sint Walfridusschool het 100-jarig jubileum. Gerard Galema heeft toen op feestelijke wijze het eerste exemplaar al aangeboden aan Hilde Bakker, de directeur van onze school.

Het jubileumboek beslaat een eeuw Sint Walfridusschool en is verschenen in een oplage van 750 exemplaren. Het boek bevat veel foto’s, waaronder oude klassenfoto’s en ook de beginjaren en de jaren van voor de oorlog worden prachtig in beeld gebracht. Natuurlijk worden ook de andere perioden uitgebreid belicht.

Kortom, een aanrader! Mocht je in het bezit willen komen van het jubileumboek, dan kun je dit samen met je inschrijving voor de reünie bestellen. Ook kun je het herinneringsboek op de dag zelf kopen voor € 7,50.

Parkeren

Dat is mogelijk op de ruime parkeerplaats bij de sportzaal aan de Vlijt. Verder is het mogelijk om te parkeren bij Opmaat, 9781 XM Bedum. Het is vanaf deze parkeerplaats een paar honderd meter lopen naar de school.